De magische wereld van Charlie – Audrey Alwett

Charlie is een doodgewone jongen… of dat denkt hij toch.  Hij heeft een kat met buitengewone gaven maar verder dan dat gaat het niet.  Tot hij ontdekt dat zijn oma lid was van de orde van de toveraars.  Zijn oma die vijf jaar geleden plots verdwenen was en nu bij hen komt wonen omdat ze haar geheugen kwijt lijkt te zijn.  Als hij bij meester Lin terecht komt en ontdekt dat zijn klasgenootje Sapodilla magische krachten heeft, komt zijn wereld op zijn kop te staan.  Zal hij erin slagen zijn oma en zichzelf te redden?

Audrey Alwett is hoofdredacteur bij een Franse uitgeverij.  Met haar debuut schept ze een wondere, magische wereld met vreemde wezens, spannende achtervolgingen en plotwendingen die je verbeelding te boven gaan.  Charlie komt in deze vreemde wereld vol ploeteraars en brompoenen terecht en voelt zich er niet onmiddellijk thuis.  Gelukkig zijn er Sapodilla en meester Lin om hem enigszins wegwijs te maken.  Dit wervelend verhaal zal elke goede lezer die geboeid is door magie en fantastische werelden enkele boeiende uren bezorgen.  De langere hoofdstukken en het spannende plot zullen vooral meer geoefende lezers aantrekken.  

“De magische wereld van Charlie” is het spannende debuut van Audrey Alwett dat je meeneemt naar een magische wereld vol spreuken en vreemde wezens.

Met dank aan VBK België en Uitgeverij Luitingh Sijthoff voor dit recensie-exemplaar.

⭐⭐⭐
ISBN: 9789024593866
Verschijningsdatum: 1/07/2021
Aantal bladzijden: 349
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s