Scheurbuik Stormsz – De staf van de farao’s – Derek Keilty & Mark Elvins

Storm wordt scheepsjongen op de ‘Bloedhond’, een piratenschip dat sinds kort een detectiveschip geworden is.  De bemanning probeert samen mysteries op te lossen.  Storm sluit al snel vriendschap met Ross die hem wegwijs maakt aan boord.  Tijdens hun eerste opdracht lossen ze een overval op en gaan ze op zoek naar de staf van de farao’s.  Spanning en actie verzekerd!

Derek Keilty schrijft sedert het jaar 2000 boeken voor kinderen en heeft heel wat leesprojecten voor scholen opgezet.  Zijn boeken nemen zijn jonge lezers mee op spannende avonturen.   In dit leuke, eerste deel in een reeks van drie nemen piraten en mummies lezers vanaf een jaar of 7 mee in een grappig en spannend avontuur.  De korte hoofdstukken met veel grappige illustraties zijn perfect om dagelijks een stukje te lezen.  Een fijn boek voor kinderen die houden van actie, avontuur en humor!

“De staf van de farao’s” is het eerste deel in de reeks Scheurbuik Stormz van Derek Keilty.  Een grappig piraten-detective verhaal!

Met dank aan VBK België en Uitgeverij De Fontein voor dit recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789026155437
Verschijningsdatum: 17/08/2021
Aantal bladzijden: 172
Uitgeverij: De Fontein Jeugd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s