24 uur in de steentijd – Lan Cook

Auri leeft met haar familie in de steentijd.  Doorheen dit informatief boek in stripvorm laat ze je kennismaken met een dag uit haar leven.  Ze vertelt hoe ze gaat vissen met haar papa en hoe ze daarna vuur moet maken.  Afgewisseld met het leuke verhaal, staat het boek ook boordevol weetjes over de steentijd; van het voedsel dat ze verzamelen over het gereedschap dat ze maken tot het maken van grotschilderingen.  De vele kleurrijke, levendige illustraties zorgen ervoor dat de geschiedenis tot leven komt.  Het eenvoudige taalgebruik maakt deze strip ook geschikt voor minder ervaren lezers die iets te weten willen komen over de steentijd of interesse hebben in geschiedenis.

Dit fijne boekje smaakt naar meer en is het hopelijk uitkijken naar meer delen in deze reeks.  Wat zou het fijn zijn indien kinderen de geschiedenis zouden kunnen leren kennen in een reeks van deze educatieve strips!

Met dank aan Standaard Uitgeverij en Usborne Books voor dit fijne recensie-exemplaar!  

⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9781801311373
Verschijningsdatum: 7/09/2021
Aantal bladzijden: 64
Uitgeverij: Usborne Publishers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s