Yopa’s groene duikboot – Paul McCartney & Kathryn Durst

De kleinkinderen zijn op bezoek bij Yopa.  Het is een snikhete dag en besluiten de dag in de schuur in de tuin door te brengen. Yopa heeft echter geen gewone schuur maar een ultrageheime uitvindingenschuur.  Ze vinden er een foto van Yoma en zouden haar heel graag nog eens zien.  In een groene duikboot vertrekken de kinderen met Yopa op avontuur en gaan ze op zoek naar Yoma.  De duikboot, die ook kan vliegen, brengt ze naar de gekste plaatsen en ze ontmoeten de gekste dieren tot ze in de tentakels van een octopus belanden.  Gelukkig komt Yoma tot de redding!

Met zijn tweede prentenboek wil Sir Paul McCartney grootouders aanzetten om avonturen te beleven met hun kleinkinderen.  Na het succes van het eerste boek gaan Yopa en de kleinkinderen nu op zoek naar Yoma die dol is op muziek.  De kleurrijke illustraties van Kathryn Durst spatten van het papier en brengen het fantasierijke verhaal tot leven.   Voor kinderen en hun grootouders die dol zijn op avonturen, gekke situaties en van muziek houden is dit een heel fijn prentenboek om samen van te genieten.  Ook in de klas kan het perfect ingezet worden in het thema grootouders of avontuur.  Om samen met kinderen vanaf 4 jaar van te genieten.

In “Yopa’s groene duikboot” van Paul McCartney gaan Yopa en de kleinkinderen op zoek naar Yoma in een wervelend avontuur.

Met dank aan Uitgeverij Pelckmans voor dit fijne recensie-exemplaar!
🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789047628811
Verschijningsdatum: 2/09/2021
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: Uitgeverij Pelckmans
Vertaald door Erik Bindervoet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s