Het geheim van het kerkhof – Lisa Thompson

Melody ontdekt dat er op het kerkhof een oud verlaten huisje staat waar een jongen zich verbergt.  De jongen, Hal, beweert dat hij een geheim agent is voor MI8 en met een belangrijke zaak bezig is.  Melody mag hem helpen bij deze zaak.  Wanneer ze er haar vrienden Matthew en Jake bij betrekt, spreken die hun twijfels over Hal uit.  Ze besluiten het verhaal van Hal te checken en doen een grote, schokkende ontdekking.

Lisa Thompson schrijft jeugdboeken en kreeg heel wat lof voor haar boek “De Goudvisjongen”.  Dit is het vervolg op dit boek dat ook zelfstandig kan gelezen worden. Hoofdpersonage Melody heeft het niet makkelijk sinds haar vader vertrokken is, bovendien lijkt haar vriendschap met Matthew niet helemaal meer te lopen als vroeger.  Als ze Hal leert kennen, krijgt haar leven een spannende wending en raken haar problemen wat op de achtergrond.  In dit spannende, mysterieuze verhaal is bijzonder veel aandacht voor gevoelens die kinderen kunnen ervaren.  Deze combinatie van actie en emotie maakt van dit boek een bijzonder jeugdboek dat door een breed publiek zal aanspreken.  Een aanrader voor lezers vanaf 10 jaar!

“Het geheim van het kerkhof” is een prachtige jeugdboek van Lisa Thompson dat actie en mysterie combineert met een stevige portie emotie.

Met dank aan Baeckens Books en Billy Bones voor dit fijne recensie-exemplaar!

🌕🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789463850728
Verschijningsdatum: 4/06/2021
Aantal bladzijden: 288
Uitgeverij: BILLY BONES
Vertaald door Anneke Bok en Claudia de Poorter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s