Stinkhond is jarig – Colas Gutman & Marc Boutavant

Stinkhond heeft geen idee wanneer hij jarig is. Daarom besluit hij om toch maar op een willekeurige zondag zijn verjaardag te vieren.  De pizzadoosuitnodigingen worden via de goot verspreid om zo de hele buurt te bereiken. Stinkhond heeft maar één wens op zijn verjaardag en dat is zijn mama ontmoeten.   Wie komt er langs op zijn feestje en wordt zijn grootste wens vervuld?

Dit is het zevende boekje in de populaire reeks van Colas Gutman en Marc Boutavant.  Vuile Stinkhond met zijn hart van goud en slimme Plattekat beleven opnieuw een gek avontuur vol humor.  De situaties bevatten steeds herkenbare elementen, zijn grappig en soms een beetje absurd.  Leuk in dit boekje is dat heel wat personages uit vorige boekjes terug aan bod komen.  Stuk voor stuk personages die Stinkhond niet vergeten zijn omdat hij iets speciaals voor hen betekend heeft.  Stinkhond en Plattekat blijven twee grappig maar ietwat vieze personages die heel wat harten van jonge lezers zullen stelen.

“Stinkhond is jarig” is het zevende boekje in de grappige en wat vieze reeks voor jonge lezers van Colas Gutman en Marc Boutavant.  

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor dit fijne recensie-exemplaar!

🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789401468145
Verschijningsdatum: 20/09/2021
Aantal bladzijden: 80
Uitgeverij: Lannoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s