Vuurbloed – Twaalf en het bevroren bos – Aisling Fowler

Twaalf is leerling-jager in het Jagersfort.  Om er toegelaten te worden, moest ze haar naam opgeven.  Ze heeft weinig vrienden in het fort en enkel met Zeven heeft ze een bepaalde band.  Als het fort aangevallen wordt, wordt Zeven ontvoerd.  Twaalf besluit de sporen te volgen en Zeven te bevrijden.  Het wordt een zoektocht in een magische wereld vol gevaren.  Gelukkig krijgt ze hulp uit onverwachte hoek.  De zoektocht zet haar hele leven en waar ze in gelooft op zijn kop.

Dit debuut van de Britse Aisling Fowler werd snel opgepikt door uitgevers en verscheen in september 2021 onmiddellijk in verschillende talen.  Het is dan ook een origineel fantasyverhaal dat vele lezers zal aanspreken.  Het hoofdpersonage is een moedig meisje dat haar mannetje weet te staan in een duistere, prehistorische wereld vol magische wezens.  Overleven in deze wereld is niet makkelijk en dat kan alleen dankzij haar moed, doorzettingsvermogen én door samen te werken.  Tijdens haar tocht leert ze heel wat over de kracht van vriendschap en samenwerken.  Een spannend boek dat je in één ruk uitleest en alvast doet uitkijken naar de volgende delen.

“Vuurbloed” is het boeiende fantasydebuut van Aisling Fowler voor lezers vanaf 10 jaar.

Met dank aan Uitgeverij Harper Collins voor dit spannende recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789402709124
Verschijningsdatum: 29/09/2021
Aantal bladzijden: 382
Uitgeverij: Harpercollins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s