De eerste zin – Een boekentip voor elke dag – This is how we read

November staat voor de deur en stilletjes beginnen we al te dromen over de feestdagen die in het verschiet liggen.  Nadat vele feestjes vorig jaar in het water vielen en nu (hopelijk) wel weer kan, wil je misschien extra origineel uit de hoek komen als het op cadeautjes komt.  Zijn er in je midden boekenliefhebbers, cultuursnuisteraars en mensen die graag lezen met té weinig tijd?  Dan is de nieuwe scheurkalender van This is how we read, de ideale cadeautip.

Een jaar lang krijg je dag na dag de eerste zin van een boek voorgeschoteld.  Vind je deze zin grappig, ontroerend of word je nieuwsgierigheid geprikkeld?  Dan vind je op de achterzijde een extra woordje uitleg of een weetje over het boek en zijn auteur.  Wil je dus je horizon verbreden, dan is deze kalender echt iets voor jou.  Je zal door die vele eerste zinnen je in contact komen met een brede waaier boeken en schrijvers.  Van heel bekende klassiekers, over Nobelprijswinnaars tot kinder- of prentenboeken, wedden dat er nieuwe leeswereld voor je opengaat?  De tips komen trouwens niet alleen van de bloggers van @thisishowweread, elke zondag zijn er tips van andere lezers zoals @ineleest of @laissez_lire.

Het lijdt geen twijfel dat leeslijstjes niet korter zullen worden met deze kalender, maar misschien leidt het tot dat ene boek dat je helemaal van je sokken blaast.

Een zalige kalender om te schenken aan een ander of jezelf!  

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789464013290
Verschijningsdatum: 29/09/2021
Uitgeverij: Pelckmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s