Geef nooit op – Ellie Dean

Cliffehaven, 1940. De 17-jarige Rita blijft alleen achter als haar vader opgeroepen wordt. Gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar buren van Italiaanse afkomst, de familie Minelli.  Al snel worden vader en zoon echter geïnterneerd.   Rita blijft alleen achter met mama Louise, die zich van verdriet geen blijf weet en haar helemaal opeist. Wanneer ook hun huizen in vlammen opgaan, wordt het voor beiden moeilijk om de moed erin te houden.  Gelukkig kunnen ze rekenen op de steun van Peggy Reilly en haar gezin.

Sunday Timer bestsellerauteur Ellie Dean laat haar lezers in dit derde deel van de Veilige haven-serie kennismaken met een aantal nieuwe personages.  In een vlotte stijl schrijft ze over een Brits kuststadje tijdens de Tweede Wereldoorlog.  De hoofdpersonages zijn steeds sterke vrouwen die voor hun rechten durven opkomen.  Een fijne historische roman voor enkele uurtjes ontspannen leesplezier.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789026157271
Verschijningsdatum: 12/10/2021
Aantal bladzijden: 367
Uitgeverij: De Fontein 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s