Blogtour Fantasia XVI – Geronimo Stilton

Alles lijkt goed te gaan in de rijken van Fantasia, behalve op één plaats: Tranendal.  Een gruwelijke heerser probeert er alle kleur uit het leven te halen.  Geronimo gooit met keizerin Alina, Merlijn de tovenaar, Kapitein Haak en vele anderen alles in de strijd om de vergrijzing van het Tranendal tegen te gaan.  Spanning, actie en magie verzekerd!

Geronimo Stilton en de Fantasia-boeken zijn al jarenlang favorieten onder jonge lezers.  Niet te geloven dat recent al boek 16 op de markt kwam.  Het beproefde recept van grappige teksten met veel lettergroottes, lettertypes en – kleuren wordt ook nu opnieuw gebruikt.  In combinatie met de grote afbeeldingen met geurtjes, zoekopdrachten en een aantal 3d-prenten is het een fijn vlot verhaal dat zowel vlotte als minder vlotte lezers zal aanspreken.  De vele extraatjes zorgen ervoor dat lezers getriggerd worden om verder te lezen om toch maar bij dat nieuwe geurtje of de volgende 3d-prent uit te komen.  Leuk is ook dat personages uit vorige boeken en uit de klassieke kinderliteratuur een rol spelen in het verhaal. 

⭐⭐⭐
ISBN: 9789464290462
Verschijningsdatum: 5/10/2021
Aantal bladzijden: 288
Uitgeverij: Baeckens Books

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s