Het boek dat niet gelezen wil worden – David Sundin

Las je ooit al een boek dat niet gelezen wil worden?  Misschien moet je er maar niet aan beginnen, want het boek zal een loopje met je nemen.  Makkelijk is het alvast niet!  Het boek bevat heel wat vreemde woorden, krijgt opeens vleugels, doet zijn best om dicht te klappen en wisselt letters om.  Een hele klus dus om dit boek gelezen te krijgen.

De Zweedse komiek David Sundin schreef een kinderboek dat ouders tijdens het voorlezen aan het werk zet en hun beste acteertalenten naar boven haalt.  Kinderen gaan ongetwijfeld hardop lachen met de fratsen die dit boek met hun voorlezers uithaalt.  Dit ietwat chaotische boek is perfect om aan iets oudere kinderen voor te lezen die misschien denken dat voorlezen niets meer voor hen is.  Een boek dat zowel voorlezer als luisteraar zal laten genieten en werken voor een ongelooflijk fijn voorleesmoment.  Wedden dat je kinderen met dit boek voor het slapengaan weer klaarwakker zijn?!

“Het boek dat niet gelezen wil worden” is een ongelooflijk grappig en origineel voorleesboek voor kinderen én voor hun ouders!

Met dank aan Uitgeverij Van Goor en Uitgeverij Lannoo voor dit verrassende recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789000378951
Verschijningsdatum: 1/10/2021
Aantal bladzijden: 34
Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum
Vertaald door Bernadette Custers

Een gedachte over “Het boek dat niet gelezen wil worden – David Sundin

  1. Pingback: De mooiste prentenboeken van 2021 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s