Altijd wat te vieren – Carll Cneut

Geen beter boek om op mijn verjaardag te lezen dan “Altijd wat te vieren” van Carll Cneut.  Het boek is hier in goed gezelschap van enkele boekgerelateerde geschenkjes die ik vandaag mocht ontvangen.  Ik was onmiddellijk helemaal weg van de theekan en -kop en het grappige playmobilsetje!

“Altijd wat te vieren” is een bloemlezing gedichten die in de voorbije 50 jaar bij Querido verschenen.  Stuk voor stuk zijn het fijn gedichten over feestvieren, cadeautjes ontvangen of over simpelweg gelukkig zijn.  De gedichten zijn stuk voor stuk geschreven door klinkende namen als Bart Moeyaert en Jaap Robben of Miep Dieckmann en Annie M.G. Schmidt.  Een rijk aanbod aan gedichten in heel uiteenlopende stijlen en vormen, die je de kans geven om te proeven, te ontdekken en te koesteren.

De prachtige illustraties maken een pareltje van het geheel!  Kleurrijke, waarheidsgetrouwe illustraties van dieren worden gecombineerd met feestelijke attributen of details en geven de gedichten nog een extra dimensie.  Dit fijne boekje is prachtig om te geven of te krijgen aan jong en oud.  Een perfect cadeautje voor iedereen die van taal en fijne illustraties houdt!

“Altijd wat te vieren” is een prachtige dichtbundel van diverse auteurs over feesten en gelukkig zijn met prachtige illustraties van Carll Cneut.

Met dank aan L&M Books en Uitgeverij Querido voor dit recensie-exemplaar om te koesteren.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789045126357
Verschijningsdatum: 5/10/2021
Aantal bladzijden: 51
Uitgeverij: Querido

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s