Reisbureau Wereldvreemd 2 – Op de rand van de wereld – L.D. Lapinski

Flick heeft, na haar vorige avontuur met Reisbureau Wereldvreemd, huisarrest.  Gelukkig kan Jonathan haar moeder overtuigen, want ze kregen een noodoproep van Piratenkoningin Mez.  De wereld waar ze in wonen, De Breek wordt steeds kleiner en dreigt te verdwijnen samen met zijn inwoners.  Samen proberen ze de bewoners te hulp te schieten, maar dat lijkt moeilijker dan gedacht.  Zal Flick haar startende ervaring met magie voldoende zijn om de bewoners te redden?

Dit is het tweede deel uit de trilogie Reisbureau Wereldvreemd, geschreven door L.D. Lapinski.  Ook in deze editie reizen Jonathan en Flick via koffers naar andere wereld.  Ze komen terecht in een land vol piraten en meerminnen en andere watervolkeren. Deze wereld is net iets minder fantasierijk dan de werelden waarin het tweetal in het eerste deel terechtkomt.  In de eerste helft van het verhaal zit net wat minder vaart.  Gelukkig komt het verhaal daarna in een stroomversnelling en volgen de spannende gebeurtenissen elkaar in snel tempo op.  Een fijn vervolg op het eerste deel, dat moeilijker op zichzelf te lezen is voor lezers vanaf 10 jaar.

“Reisbureau Wereldvreemd – Op de rand van de wereld” is het tweede deel in de spannende, fantasierijke reeks met oog voor diversiteit van L.D. Lapinski.

Met dank aan VBK België en Uitgeverij De Fontein voor dit fijne recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐
ISBN: 9789026156458
Verschijningsdatum: 23/08/2021
Aantal bladzijden: 333
Uitgeverij: De Fontein Jeugd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s