Het geheim van de Schaduwgruw – Thomas Taylor

Op Gruwelavond wordt in Owee aan Zee de legende van de Schaduwgruw gevierd en gevreesd.  Het klassieke optreden wordt deze keer geschrapt en een theatergezelschap zal voor een heuse show zorgen.  Bovendien beweert de beroemde illustionist Galiastra de tante van Herbie te zijn.  Maar dan beginnen er inwoners op mysterieuze wijze te verdwijnen.  Het lijkt er steeds meer op dat de Schaduwgruw geen legende is… Reden genoeg voor Herbie en Violet om op onderzoek te gaan.

In dit derde deel in de ondertussen vijfdelige reeks die zich afspeelt in Owee aan Zee, neemt Thomas Taylor ons opnieuw mee in een spannend verhaal waarin Herbie en Violet de hoofdrol spelen.  Hun vriendschap wordt deze keer echt op de proef gesteld, terwijl het van levensbelang is dat ze samenwerken.   We worden terug ondergedompeld in een wereld vol legenden en geheimen die tot leven lijken te komen.  Herbie en Violet komen deze keer terecht in de griezelige onderaardse gangen die alle huizen van Owee aan Zee verbinden.  In deze duistere wereld is zelfs hun schaduw niet veilig.  Een spannend, boeiend derde deel dat ook alleenstaand gelezen kan worden voor dappere lezers vanaf 9 à 10 Jaar!

“Het geheim van de Schaduwgruw” van Thomas Taylor is het derde deel in een spannende reeks over de geheimen en legenden van het stadje Owee aan Zee.

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor dit spannende recensie-exemplaar!


⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789401476423
Verschijningsdatum: 27/09/2021
Aantal bladzijden: 354
Uitgeverij: Lannoo
Vertaald door Aleid van Eekelen-Benders

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s