De bijzondere beer – Tjibbe Veldkamp & Marijke ten Cate

Als beer gemaakt wordt, zit hij eventjes scheef.  Daardoor heeft hij geen armen en gooit de man van de fabriek hem weg. Beer is er echter van overtuigd dat hij ook zonder armen iemands knuffelbeer kan worden en gaat op zoek.  Aanvankelijk wordt hij overal weggegooid, maar hij slaagt er toch in op de plank in de speelgoedwinkel te belanden. Als Noor langskomt, doet Beer haar tranen verdwijnen.

Tjibbe Veldkamp hoeft nog weinig introductie in kinderboekenland.  Samen met Marijke ten Cate werkte hij aan dit bijzondere prentenboek over een beer die anders is dan alle anderen.  Het aandoenlijke verhaal met kleurrijke, herkenbare illustraties toont aan kinderen dat anders zijn helemaal niet erg hoeft te zijn.  Beer is een echte doorzetter en gaat voor zijn dromen; iemands favoriete knuffelbeer worden.  Dankzij zijn doorzettingsvermogen slaagt hij ook in zijn opzet.  Een positief verhaal over dromen, doorzetten en anders zijn om samen met kinderen vanaf 4 jaar van te genieten!

“De bijzondere beer” van Tjibbe Veldkamp en Marijke ten Cate is een warm prentenboek over een beer met een missie!

Met dank aan Uitgeverij Lemniscaat voor dit fijne recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789047710769
Verschijningsdatum: 12/11/2021
Aantal bladzijden: 24
Uitgeverij: Lemniscaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s