Half baked harvest – Tieghan Gerard

Hebben jullie dat ook, van die periodes waarin je echt niet meer weet wat klaargemaakt en dan vervalt in het telkens opnieuw maken van dezelfde gerechten?  Soms heb ik echt geen inspiratie en ook geen zin om ingewikkelde nieuwe recepten uit te proberen.  Het nieuwe kookboek van @halfbakedharvest, de wereldbekende kookblog, biedt hier echt een fijne oplossing.

Dit is zo’n kookboek dat je openslaat met een pakje post-its bij de hand waarbij je er uiteindelijk op zowat elke pagina eentje zou willen hangen.  Met 125 recepten van ontbijt over cocktails tot desserts, zit je voor zowat elke maaltijd goed.  De recepten zijn over het algemeen snel gemaakt en bevatten ingrediënten die je in bijna elke supermarkt kunt kopen.  Er is ruimte voor pasta’s, vegetarische, vlees- of visgerechten uit alle mogelijke windstreken.  Wij hebben er nu alvast een mooi lijstje bij met gerechtjes om binnenkort op tafel te zetten.

Als testgerechtje gingen we voor de zelfgemaakte falafels.  In het boek worden ze geserveerd met een quinoasalade, maar wij kozen voor een groene salade met ongeveer dezelfde ingrediënten en een volkorenwrap.  Het resultaat was een heerlijke maaltijd die hier zeker nog vaak op tafel zal komen en door iedereen gesmaakt werd.  Dit kookboek krijgt hier een prominent plaatsje in de kast, zodat we het heel vaak kunnen bovenhalen om van nieuwe, originele gerechtjes te genieten!

Met dank aan VBK België en Uitgeverij Luitingh-Sijthoff voor dit heerlijke recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789024596881
Verschijningsdatum: 27/10/2021
Aantal bladzijden: 287
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s