Kleine Vos en de stille wereld – Thysa Zevenbergen & Ru de Groen

Kleine Vos en Gijs zien de seizoenen veranderen.  Na de kleurrijke herfst wordt het heel snel winter.  Door de vele sneeuw raken ze ingesneeuwd in hun hol.  Ze kijken al uit en dromen van de lente, maar ze hebben het warm binnen en genieten van elkaars gezelschap.  Als na een lange winter de lente eindelijk aanbreekt, brengt die naast warmte en mooie bloemen, ook nieuw leven.

Thysa Zevenbergen en Ru de Groen zijn ondertussen toe aan het derde boek in de reeks rond Kleine Vos.  Elke pagina bevat opnieuw een prachtige illustratie van Thysa Zevenbergen.  Met snedes uit papier, die stuk voor stuk ware kunstwerkjes zijn, creëert ze een prachtige wereld met heel wat details. Ru de Groen weet met weinig tekst, telkens 4 regels op rijm, toch een mooie diepgang te geven aan het verhaal. Het samenspel tussen beiden resulteert in een prachtig prentenboek waarin het leven van de twee vossen verder gaat.  Bovendien is er heel wat ruimte om ook zelf verder te fantaseren rond de illustraties en de tekst. Dit derde boek is een mooie aanvulling in de reeks en zal een breed publiek aanspreken.  Een reeks die stilaan een plekje verdient in een rijtje klassiekers.

“Kleine Vos en stille wereld” is het prachtige, derde deel in de reeks waarin we mee mogen genieten van het leven van Kleine Vos.

Met dank aan L&M Books en Uitgeverij Volt voor dit recensie-exemplaar om te koesteren.  

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789021435770
Verschijningsdatum: 11/11/2021
Aantal bladzijden: 40
Uitgeverij: Volt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s