Waya en de wolf – Jonne Kramer

Waya woont met zijn ouders op een sprookjesachtige plaats waar altijd sneeuw ligt.  Wolf Tikaani is zijn beste vriend.  Als hij ontdekt dat zijn vader al jaren geen contact meer heeft met zijn grootouders, wordt hij erg nieuwsgierig en besluit hij op zoek te gaan.  Dat is het begin van een wonderlijk avontuur in de besneeuwde bergen.  Met de hulp van de mensen en dieren die op zijn pad komen, probeert Waya het familiegeheim bloot te leggen en de familie terug samen te brengen.

In haar derde jeugdboek neemt Jonne Kramer je mee naar een sprookjesachtige bergwereld met eeuwige sneeuw.  Het boeiende verhaal van Waya en zijn vriend de wolf wordt afgewisseld met verhalen die hun oorsprong vinden bij de Inuits.  De vriendschap tussen Waya en wolf Tikaani is echt bijzonder en geeft heel veel warmte aan het verhaal.  Het verhaal is heel vlot geschreven en er is een mooie afwisseling tussen actie en gevoel.  Dit prachtige boek sleept je van bij de eerste pagina’s mee in een wonderlijk verhaal over vriendschap, familie en legendes.  Iedereen die van de boeken van Sophie Anderson kan genieten, zal ongetwijfeld ook dit boek verslinden.  Voor goede lezers vanaf 10 jaar.

“Waya en de wolf” van Jonne Kramer is een prachtig jeugdboek over de tocht de een jongen en zijn vriend de wolf afleggen in hun zoektocht naar een familiegeheim.

Met dank aan Baeckens Books en Billy Bones voor dit sprookjesachtige recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789030507925
Verschijningsdatum: 21/09/2021
Aantal bladzijden: 373
Uitgeverij: BILLY BONES

Een gedachte over “Waya en de wolf – Jonne Kramer

  1. Pingback: De mooiste kinder- en jeugdboeken van 2021 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s