Wilma Wonder – Hanne Luyten & Noëmi Willemen

Wilma is boos, kwaad en woest.  Haar broer wil niet met haar spelen omdat ze helemaal niets kan.  Wilma gelooft er niets van want ze weet dat ze best veel kan.  Ze gaat op zoek naar haar vrienden in de buurt met al hun talenten.  Samen hebben ze de leukste tijd van hun leven!

Hanne Luyten werd per ongeluk auteur en is ondertussen een klinkende naam in Vlaanderen en ver daarbuiten.  Met open blik, zelfrelativering en een grote dosis humor schrijft ze voor ouders en kinderen.  In haar tweede prentenboek brengt ze een belangrijke boodschap: jezelf zijn, maakt je zo bijzonder.  Het boek met kleurrijke illustraties van de hand van Noëmi Willemen en tekst op rijm van Hanne, lees je nu eens horizontaal, dan weer verticaal.  De personages zijn erg divers en toch gewoon zichzelf, daarin schuilt ook de kracht van dit verhaal.  In dit boek zal elk kind zichzelf terugvinden en zien dat het helemaal goed is om gewoon te zijn wie je bent.  Dit prentenboek verdient een plekje in elke boekenkast, zowel thuis als op school!

Het prentenboek “Wilma wonder” van Hanne Luyten moedigt kinderen aan om hun eigen bijzondere zelf te zijn.

Met dank aan De Boekenboom en aan Hanne Luyten voor dit bijzondere recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789464364996
Verschijningsdatum: 31/10/2021
Aantal bladzijden: 44
Uitgeverij: Het Hannekesnest

Een gedachte over “Wilma Wonder – Hanne Luyten & Noëmi Willemen

  1. Pingback: De mooiste prentenboeken van 2021 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s