Sneeuwblind – Linda van Rijn

Kim van Rooij is net met haar zoontje Owen naar Oostenrijk verhuisd.  Ze gaat er wonen bij haar vriend Levi, die ze tijdens een skivakantie leerde kennen.  Ze wordt in het dorp warm onthaald en voelt zich snel thuis.  Dan begint ze zich wat ziek te voelen, heeft ze een ongeluk op de skipiste en verdwijnt haar zoontje enkele uren.  Steeds meer krijgt ze het gevoel dat iemand uit het dorp haar en Levi het geluk niet gunt.  Het onderzoek naar de verdwijning van Owen schiet niet op, ze voelt zich steeds slechter en op de koop toe krijgt ze een dreigbrief…

Linda van Rijn heeft al jarenlang succes met haar vrouwenthrillers die zich afspelen op leuke toeristische locaties.  In haar laatste winterthriller is het Oostenrijkse Lech de locatie van dienst.  Ze vertelt het romantische verhaal met een spannende twist van Kim en Levi.  Ook deze thriller is erg vlot geschreven en leest als een trein.  Wegleggen is geen optie en het boek is dan ook in een mum van tijd uit.  Het verhaal is meeslepend, de personages sympathiek en het plot kent een aantal verrassende wendingen.  Het perfecte recept voor een ontspannend boek en enkele uurtjes ongedwongen leesplezier !

“Sneeuwblind” is de laatste winterthriller van Linda van Rijn die zich afspeelt in het idyllische Lech in Oostenrijk.

Met dank aan Elkedag boeken en Uitgeverij Marmer voor dit fijne recensie-exemplaar! 

⭐⭐⭐

ISBN: 9789460684722
Verschijningsdatum: 5/10/2021
Aantal bladzijden: 276
Uitgeverij: Uitgeverij Marmer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s