Team Mortis – Meisje van glas – Bjorn Van Den Eynde

In Murano verdwijnen twee tieners.  Een tijdje later duiken online gruwelijke beelden van het tweetal op.  Hoofdverdachte in de zaak is Aniela Orkan, maar die verblijft sedert een zwaar ongeluk in een zorgcentrum en reageert op niets of niemand meer.  Als het Team Mortis-team dat de zaak opnam vermoord wordt, nemen Erika, Nielsen, Felix en Andreas de zaak over.  Het begin van een erg gevaarlijke opdracht die hun levens op het spel zet.

Bjorn Van Den Eynde is ondertussen een bekende naam bij jongeren met zijn Team Mortis reeks.  Dit twaalfde deel in de reeks is opnieuw een vlot geschreven, filmische thriller.  Korte hoofdstukken, veel actie en de intussen gekende personages staan garant voor een boek dat leest als een trein.   In Murano, de stad van glas in Italië komen ze in een behoorlijk gruwelijke zaak terecht.  Hoewel ik niet alle delen van de reeks las, is het veruit de gruwelijkste in de reeks die ik las. De vele expliciete beschrijvingen zorgen ervoor dat dit boek niet echt voor gevoelige lezers geschikt is.  Voor wie tegen een stootje kan is het een uitstekend, wervelend verhaal!

“Meisje van Glas”, het twaalfde deel in de Team Mortis reeks van Bjorn Van Den Eynde, is een flitsende thriller met een gruwelijk kantje die zich afspeelt in Murano.

Met dank aan Baeckens Books voor dit recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐
ISBN: 9789464290035
Verschijningsdatum: 29/10/2021
Aantal bladzijden: 356
Uitgeverij: Baeckens Books

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s