Wie niet waagt – Jeffrey Archer

Londen, 1979.  William Warwick heeft van kinds af maar één droom, rechercheur worden bij Scotland Yard.  Hoewel zijn vader, een beroemde advocaat, hem probeert te overtuigen om toch rechten te studeren, zet William door.  Na een tijdje meegedraaid te hebben als agent op straat, krijgt hij door zijn uitgebreide kennis over kunst, de kans om bij de afdeling kunst- en antiekcriminaliteit aan de slag te gaan.  Hij raakt al snel betrokken bij een zaak van een gestolen Rembrandt en moet het beste van zichzelf geven.

Jeffrey Archer schrijft al jaren spannende bestsellers.  “Wie niet waagt” is het eerste deel in de William Warwick serie.  Het verhaal van een jonge detective die aan de start van zijn veelbelovende carrière staat.  Met vallen en opstaan leert hij de kneepjes van het vak.  Deze detective katapulteert je terug naar Londen, eind jaren ‘70.  De auteur brengt je naadloos in de juiste sfeer. Van bij de eerste pagina’s ben je mee in het verhaal.  Hierdoor lees je het boek in een mum van tijd uit.  Spanning, intrige en een romantisch verhaal op de achtergrond maken van dit boek een pageturner voor een breed publiek.  In het Engels verschenen ondertussen 4 delen in deze serie.  Ik kijk alvast uit naar de volgende delen en ben benieuwd hoe het William Warwick verder zal vergaan!  Een aanrader!

“Wie niet waagt” is het eerste deel in de nieuwe William Warwick-serie van bestsellerauteur Jeffrey Archer.  Een spannende detective in het Londen van eind jaren ‘70.

Met dank aan HarperCollins Vlaanderen en  HarperCollins Nederland voor dit boeiende recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789402708967
Verschijningsdatum: 5/01/2022
Aantal bladzijden: 352
Uitgeverij: Harpercollins
Vertaald door Joost van der Meer & William Oostendorp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s