De grote onderbroekenroof – Kim Crabeels & Melvin

Het Koninklijk Museum voor Onderbroeken trekt heel wat bezoekers en is zowat het populairste museum.  De directeur is heel erg trots, tot op een dag het topstuk van het museum verdwenen is.  Mona Lisa’s slipje van kant is verdwenen.  Wie heeft toch dat slipje gestolen?  De koningin wordt er bijgehaald, maar kunnen ze de dader vatten?

Kim Crabeels schrijft sedert 2013 de leukste kinderboeken.  Deze keer werkte ze samen met illustrator Melvin.  Samen maakten ze ontzettend grappig en ondeugend prentenboeken vol onderbroekenlol.  Geen kind (of volwassene) die hieraan kan weerstaan.  De tekst is hoofdzakelijk op rijm en zit barstensvol kleine grapjes.  Met zinnen als “Verhipjes! Een boef zit met zijn tengels aan mijn slipjes” kan het niet anders dan dat je pagina na pagina zal gniffelen of schateren van het lachen.  De illustraties in blauw en oranje tinten zitten vol kleine, grappige details en bevatten heel wat knipogen naar grote, bekende kunstwerken.  Een ontzettend geslaagd en ietwat gedurfd prentenboek waar kinderen vanaf 5 jaar zullen van smullen!  Een aanrader van formaat!

“De grote onderbroekenroof” van Kim Crabeels en Melvin is een hilarisch en gedurfd prentenboek over een diefstal in een onderbroekenmuseum.  Dit prentenboek tovert gegarandeerd een lach op ieders gezicht!

Met dank aan Pelckmans Uitgevers voor dit fantastische recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789463832595
Verschijningsdatum: 3/12/2021
Aantal bladzijden: 26
Uitgeverij: Pelckmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s