Dag kleine vriend – Hilde De Wilde & Niki Colemont

Voor Eekhoorn Kraakje is het de tijd van het jaar om zijn wintervoorraad aan te leggen.  Tijdens zijn zoektocht naar voedsel maakt hij toevallig kennis met een fotograaf.  Ze kunnen met elkaar communiceren.  In ruil voor lekkers is Kraakje meer dan bereid om voor de fotograaf op de foto te gaan.   Als kers op de taart ontmoet tijdens één van de fotosessies het lieve eekhoornmeisje Knabbeltje.

Niki Colemont is natuurfotograaf.  Met tonnen geduld en een beetje hulp van lekkers, maakt hij leuke, originele foto’s van dieren in zijn omgeving.  Hij maakte een reeks foto’s van eekhoorns in originele decors en haalde daarmee niet alleen de Vlaamse, maar ook de internationale pers.  De foto’s vielen ook kinderauteur Hilde De Wilde op, die in haar pen kroop en een verhaal verzon bij de foto’s.  Het resultaat hiervan is “Dag kleine vriend”.  De auteur neemt je mee in een dag in het leven van een eekhoorn in de herfst.  Kinderen die houden van dieren, zullen zeker gecharmeerd zijn door de mooie foto’s en het fijne verhaal.  Een boek dat het in de klas heel goed zal doen in het thema bos of herfst.

In “Dag kleine vriend” zorgde auteur Hilde De Wilde voor een fijn verhaal bij de prachtige eekhoornfoto’s van Niki Colemont.

Met dank aan Beefcake Publishing en Niki Colemont voor dit recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐
ISBN: 9789493111813
Verschijningsdatum: 15/12/2021
Aantal bladzijden: 40
Uitgeverij: Beefcake Publishing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s