Word nooit groot – Al Blyth, Stella Gurney naar Roald Dahl & Quentin Blake

Hoe fijn zou het niet zijn om nog eens een nieuw boek van Roald Dahl te mogen ontdekken?  De man schreef zoveel klassiekers waar we met zijn allen van smulden en smullen.  Tot op vandaag blijven zijn fantastische boeken (voor)gelezen worden.  Recent verscheen “Word nooit groot”, een prentenboek met illustraties van Quentin Blake en geschreven door Al Blyth en Stella Gurney dat gebaseerd is op de levensfilosofie van Roald Dahl.  Niet van zijn hand dus, maar helemaal in zijn stijl.

Wie eerder de boeken van Roald Dahl las (wie niet?) zal onmiddellijk de fijne illustraties herkennen.  Mix dit met een grappige tekst die je aanzet om te blijven spelen, fantaseren, dromen en altijd een beetje kind te blijven, ook al word je elke dag een beetje groter, en je bekomt een ontzettend fijn prentenboek met een boodschap die jong en oud kunnen onderschrijven.  Een fijne ode aan het kind zijn én aan Roald Dahl, die zeker een plekje in je boekenkast verdient!

“Word nooit groot” is een fijn prentenboek van Quentin Blake dat gebaseerd is op de ondeugende levenswijsheid van Roald Dahl.

Met dank aan VBK België en Uitgeverij De Fontein voor dit guitige recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789026157769
Verschijningsdatum: 11/01/2022
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: De Fontein Jeugd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s