De fantastische verhalen van Tashi – Anna & Barbara Fienberg

Tim heeft een nieuwe vriend, Tashi.  Tashi vertelt hem de meest wonderbaarlijke verhalen over zijn avonturen.  Tashi moet het opnemen tegen draken, bandieten, geesten en witte tijgers.  Hij slaagt er telkens in om zijn tegenstanders, die meestal groter zijn of duidelijk in de overmacht, om de tuin te leiden.  Tashi is slim, gewiekst en een meesterverteller.

In Australië vertellen Anna en Barbara Fienberg reeds 25 jaar lang de spannende verhalen van Tashi. Australische kinderen groeien er al vele jaren mee op en hun boeken zijn ondertussen klassiekers geworden.  Van bij het begin werden de verhalen geïllustreerd door Kim Gamble.  Zijn knappe potloodtekeningen brengen Tashi en zijn vele tegenstanders helemaal tot leven.  Dit boek bundelt acht verhalen van Tashi.  Het grote lettertype, de korte stukken tekst en de vele illustraties maken er een boek van dat zowel geschikt is voor eerste lezers als om voor te lezen aan jongere kinderen.  De fantasierijke verhalen en meesterlijke illustraties zullen vele kinderen kunne bekoren en ze even laten wegdromen naar een wereld waar alles kan.  

“De fantastische verhalen van Tashi” van Anna en Barbara Fienberg veroveren al meer dan 25 jaar de harten van Australische kinderen en zijn er nu klaar voor om ook Nederlandsalige kinderen mee op sleeptouw te nemen.

Met dank aan Standaard Uitgeverij en Uitgeverij Ploegsma voor dit magische recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789021682433
Verschijningsdatum: 22/11/2021
Aantal bladzijden: 256
Uitgeverij: Ploegsma
Vertaald door Daan Remmerts de Vries

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s