Ik blijf ook altijd bij jou – Smriti Halls & Steve Small

Beer en Eekhoorn zijn een fantastisch duo en vullen elkaar perfect aan.  Plots komt Kip op de proppen en ze wil zich graag bij Beer en Eekhoorn aansluiten.  Beer en Eekhoorn zijn eigenlijk best tevreden met zijn tweeën en staan niet te springen op een extra vriend.  Hoe Kip ook haar best doet, ze lijkt Beer en Eekhoorn niet te kunnen overtuigen.  Als Kip haar ongeluk tegemoet lijkt te lopen, grijpen Beer en Eekhoorn in.  Het begin van een leuk trio dat zich nooit verveelt!

Smriti Halls en Steve Small veroverden eerder de wereld met hun prentenboek “Ik blijf altijd bij jou” met Beer en Eekhoorn in de hoofdrol.  Vandaag gaat hun verhaal verder en ontmoeten ze een nieuwe vriend.  Dit mooie verhaal over nieuwe vrienden maken toont hoe moeilijk het kan zijn om aansluiting te vinden in een nieuwe groep, maar ook hoe waardevol een extra vriend kan zijn. De tekst heeft een fijn ritme en is op rijm geschreven, wat het uitermate geschikt maakt om luidop voor te lezen en helemaal in op te gaan.  De illustraties in typische stijl van Steve Small zijn helemaal gericht op de hoofdpersonages.  Hun acties en gevoelens staan hierdoor in de kijker.  Een fijn prentenboek om thuis of in de klas keer op keer van te genieten!

“Ik blijf ook altijd bij jou” van Smriti Halls en Steve Small is een fijn prentenboek op rijm over nieuwe vriendschappen smeden.

Met dank aan VBK België en Uitgeverij Luitingh-Sijthoff voor dit warme recensie-exemplaar.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789024597642
Verschijningsdatum: 1/02/2022
Aantal bladzijden: 40
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff
Vertaald door Joukje Akveld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s