Sneeuwwit – Daan Remmerts de Vries & Mark Janssen

Het verhaal van Sneeuwwitje werd voor het eerst in de 19de eeuw neergeschreven en kende sedertdien vele versies, vertalingen en verfilmingen.  Zowat iedereen kent het verhaal en het verscheen in ontelbare sprookjesboeken.  Recent verscheen het verhaal in een nieuwe versie van de hand van Daan Remmerts de Vries en met magische illustraties van Mark Janssen. 

Met veel oog voor detail en een ondeugende, scherpe pen werd het verhaal herschreven.  Hierdoor krijgt het verhaal een grappige ondertoon zonder daarbij de charme van het originele verhaal te verliezen.  De prachtige illustraties geven de sprookjesachtige, dromerige sfeer van het verhaal perfect weer.  De zachte lijnen en vele leuke details staan garant voor vele uren kijkplezier.  Deze hervertelling is bijzonder geslaagd en met zijn 112 pagina’s is het een boek om dagenlang uit te vertellen en met het hele gezin of met de hele klas van te genieten.  Deze hardcover in luxe uitvoering is een echte opwaardering van deze tijdloze klassieker en een aanwinst voor elke boekenkast

In “Sneeuwwit” hervertellen Daan Remmerts de Vries en Mark Janssen de bekende klassieker, met scherpe pen en oog voor detail.

Met dank aan L&M Books en uitgeverij Volt voor dit prachtige exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789021435848
Verschijningsdatum: 8/02/2022
Aantal bladzijden: 112
Uitgeverij: Volt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s