Van Arthur voor Zeb – Vincent X. Kirsch

Arthur is op Zeb en Zeb is op Arthur, dat weet iedereen.  Maar Arthur, noch Zeb durft het hardop te zeggen.  Ze willen wel, dus besluit Arthur om Zeb een briefje te schrijven.  Hij wordt blij van zijn briefje, maar hij durft het niet te geven en verstopt het briefje.  Zo gaat het dagen aan een stuk door.  Als hij uiteindelijk zijn moed bijeengeraapt heeft, blijken de briefjes verdwenen.  Gelukkig zijn ze gevonden door drie lieve meisjes, die de briefjes aan Zeb bezorgen.  Zeb is in de wolken en eindelijk durven ze tegen elkaar uitspreken dat ze op elkaar zijn.

Vincent X. Kirsch is auteur, illustrator en speelgoedmaker.  Met zijn prentenboeken won hij verschillende prijzen.  In zijn nieuwe prentenboek brengt hij de ontluikende liefde tussen Arthur en Zeb in beeld.  De twee jongens hebben een boontje voor elkaar, maar vinden het moeilijk om dit uit te spreken.  Hun aarzeling om de juiste woorden te vinden zal voor iedereen die ooit zijn liefde wou uitspreken, herkenbaar zijn.  De leuke illustraties zijn kleurrijk en bevatten heel wat details, zodat je keer op keer, kleine, nieuwe elementen in het verhaal ontdekt.  Een fijn, inclusief verhaal over liefde geven en krijgen.

“Van Arthur voor Zeb” is een fijn, inclusief prentenboek van Vincent X. Kirsch over hoe moeilijk het is je liefde voor iemand uit te spreken.

Met dank aan VBK België en Uitgeverij Luitingh-Sijthoff voor dit warme recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789024598472
Verschijningsdatum: 08/02/2022
Aantal bladzijden: 36
Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s