De jasmijnvilla – Elena Conrad

Giulia denkt dat ze een kleine familie heeft, die enkel uit haar vader en moeder bestaat.  Dan erft haar moeder het huis van haar vader in Italië en wordt ze nieuwsgierig.  Ze neemt verlof en trekt naar het idyllisch gelegen maar verwaarloosd landhuis.  Ze valt onmiddellijk voor de prachtige natuur en de fantastische vergezichten.  Giulia duikt in de familiegeheimen en probeert te achterhalen waarom haar moeder alle contact met haar familie verbrak. Ondertussen maakt ze ook kennis met haar knappe buurman, Marco.


De Duitse Elena Conrad brengt al jaren haar vakanties door aan de Ligurische kust en vindt er inspiratie voor haar romans.  In dit eerste deel in een tweedelige reeks die zich afspeelt aan de Ligurische kust, duikt Giulia in het verleden en de geheimen van haar familie.  In een vlotte schrijfstijl zet de auteur al je zintuigen aan het werk en laat ze je meegenieten van al het moois en lekkers wat de streek te bieden heeft.  De combinatie met een ontluikend liefdesverhaal en een hoofdpersonage dat op zoek is naar zichzelf, zorgt voor een boek dat snel en aangenaam wegleest.   Het verhaal is heerlijk ontspannend en doet, bij deze eerste zonnestralen, wegdromen naar zonnige lentedagen in een Italiaanse setting.  Ideale vakantielectuur!

“De jasmijnvilla” is het eerste deel in de tweedelige reeks van Elena Conrad en speelt zich af in het idyllische Ligurië.

⭐⭐⭐⭐ 
ISBN: 9789402709476
Verschijningsdatum: 09/02/2022
Aantal bladzijden: 302
Uitgeverij: Harpercollins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s