Monster in mijn huis – The Umbilical Brothers & Johan Potma

Monsters heb je in alle vormen en maten.  Ze zijn soms groot, soms klein, wollig of harig, schattig of angstaanjagend en ze lijken overal te zitten.  Van de kamer, over de gang tot de keuken, overal in huis duiken ze op.  Maar wacht… welk monster bedoel je nu precies?

Het Australisch komisch Duo, The Umbilical Brothers is wereldwijd bekend.  Voor hun eerste prentenboek werkten ze samen met de Nederlandse illustrator Johan Potma, die in Berlijn woont en werkt.  Dit grappige prentenboek, met een leuke twist op het einde heeft werkelijk betoverende illustraties die barsten van de details.  Met illustraties die acrylverf en collages op gerecycleerd hout combineren, heeft hij een geheel eigen stijl.  Samen met het leuke, grappige verhaal vormt het een prentenboek dat vele kinderharten zal veroveren.  Een prentenboek om keer op keer weer van te genieten.

“Monster in mijn huis” is een grappig, origineel prentenboek van The Umbilical Brothers en Johan Potma, over monsters in alle vormen en maten.

Met dank aan L&M Books en Uitgeverij Volt voor dit fijne recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789021461687
Verschijningsdatum: 17/02/2022
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: Volt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s