Vriend – Stefan Boonen & Jan Van Lierde

Olifant en Zebra zijn al zolang ze het weten beste vrienden.  Ze steunen elkaar als het moeilijk gaat, samen vormen ze een muzikaal, dansend duo en naast hun vele verschillen, hebben ze ook heel wat gemeen.   Samen doen ze wel eens wat niet mag of schieten ze hun andere dierenvrienden te hulp.  En net als alle andere vrienden, maken ze ook wel eens ruzie.

Stefan Boonen schreef sedert het jaar 2000 meer dan 100 kinderboeken in alle vormen en maten.  Jan Van Lierde illustreert al jaren kinderboeken in verschillende stijlen, maar steeds met een humoristische toets.  Ze werkten al meermaals samen en ook nu deden ze dat voor dit fijne prentenboek dat vriendschap in de kijker zet.  Hun verhaal over een ondeugend duo staat bol van de woordspelingen en zit vol grappige en verrassende details en dat zowel in de tekst als in de illustraties.  Dit fijne prentenboek  toont dat we ondanks al onze verschillen, ook altijd wel wat gemeen hebben met onze vrienden.  Een aanwinst voor thuis of in de klas over alle facetten van vriendschap.

“Vriend” is een fijn prentenboek van Stefan Boonen en Jan Van Lierde over de verrassende vriendschap tussen Olifant en Zebra.  

Met dank aan Uitgeverij Pelckmans voor dit fijne recensie-exemplaar.

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789464015867
Verschijningsdatum: 24/02/2022
Aantal bladzijden: 28
Uitgeverij: Pelckmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s