Help! Een verrassing! – Miriam Bos

August de Vos wacht op zijn vriend Suusje de eekhoorn, want die heeft een verrassing voor hem.  August maakt zich zorgen, want hij houdt van rustige dingen zoals lezen en mooie dingen maken.  Suus houdt van rennen en springen en wilde dingen doen.  Hoe langer hij wacht, hoe meer hij denkt dat hij de verrassing helemaal niet fijn zal vinden.  Gelukkig heeft hij een vriend die hem door en door kent!

Miriam Bos had al enkele jaren de twee fijne hoofdpersonages van dit boek in gedachten en sinds kort kan iedereen met deze lieve personages kennis maken in haar prentenboekdebuut.  Haar illustraties zijn bijzonder kleurrijk en spatten werkelijk van de pagina’s van dit wondermooie boek.  De twee lieve hoofdpersonages met tegengestelde karaktertrekken, kennen elkaar door en door en zijn vrienden voor het leven.  August wordt door de auteur met veel gevoel neergezet, zowel in tekst als in beeld.  Jong en oud zullen de personages en het verhaal over bang zijn en echte vriendschap in een mum van tijd in hun hart sluiten.  Herkenbare personages en gevoelens, prachtige illustraties en een krachtig verhaal zorgen ervoor dat dit boek alles heeft wat een goed prentenboek moet hebben.  Ongetwijfeld hebben August en Suus nog meer in hun mars!

“Help! Een verrassing!”, het prentenboekdebuut van Miriam Bos, is een prachtig boek over echte vriendschap en bang zijn voor onverwachte gebeurtenissen.  Een aanrader van formaat!

Met dank aan uitgeverij Lemniscaat voor dit recensie-exemplaar om nog lang te koesteren!

⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789047713838
Verschijningsdatum: 15/03/2022
Aantal bladzijden: 28
Uitgeverij: Lemniscaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s