dit. – Tiny Fisscher & Iris Van der Veen

Korte, poëtische verhalen van Tiny Fisscher en wondermooie zwart wit illustraties van Iris van der Veen worden in dit cadeauboek gecombineerd.  Stuk voor stuk zijn ze er om traag te lezen, ervan te genieten, ze te koesteren en ze één te laten worden met jezelf.  Verhalen om even over na te denken, over de grote en kleine dingen in het leven die je doen filosoferen of je terug tot de essentie van het leven brengen. 

“dit.” is een boek om op een plekje dichtbij te leggen, naast je bed of op de salontafel en dagelijks eens ter hand te nemen tijdens een rustmomentje.   Het boekje geeft kracht, inspiratie of zet je aan tot nadenken over het leven.  Het is een prachtig boek om te schenken of te krijgen, dat een mooi plekje in je boekenkast verdient.  De teksten van Tiny Fisscher bevatten geen woord te veel en daarin schuilt een grote kracht.  De bijhorende illustraties zijn bijzonder sfeervol en stralen warmte uit.  Ze geven de verhalen nog meer diepgang en passen er perfect bij.  Het fijne Nederlandse antwoord op “De jongen, de mol, de vos en het paard”.   Een boek om te koesteren en intens van te genieten!

Met dank aan Samsara Books voor dit bijzondere recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐

ISBN: 9789493228641
Verschijningsdatum: 08/03/2022
Aantal bladzijden: 96
Uitgeverij: Samsara Books

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s