De zeven zotgevallen Lente – Bieke Vanlaeken & Kim Braekevelt

De lente is in het land!  En dat willen Bieke Vanlaeken en Kim Braekevelt vieren met hun tweede boekje in de reeks “De zeven zotgevallen”.  Zeven lieve, grappige verhaaltjes om voor te lezen of zelf te lezen brengen ook echt de lente in huis.

Koeien die verstoppertje spelen, paaseieren die bang zijn om me de paasklok mee te gaan en een stel verliefde krokussen spelen de hoofdrol in deze originele verhalen.  De fantasierijke verhaaltjes zijn op rijm geschreven en brengen een aangenaam ritme in de tekst.  Woordspelingen, denk aan roddelborstjes of een paasgier, doen je gniffelen tijdens het lezen.  Dit boekje kan in de klas ingezet worden om kinderen te leren creatief met taal aan de slag te gaan.  Misschien bedenken ze samen wel hun eigen verhaal op rijm of vinden ze zelf nieuwe, leuke woordspelingen uit.   De fijne illustraties brengen de verhaaltjes tot leven en maken het plaatje helemaal compleet.

“De zeven zotgevallen – voorleesverhaaltjes voor in de lente” van Bieke Vanlaeken en Kim Braekevelt is een leuk boekje met een hoekje af, om de lente te vieren!

Met dank aan Uitgeverij Phoenix Books voor de kans om aan deze blogtour deel te nemen!

⭐⭐⭐
ISBN: 9789083202877
Aantal bladzijden: 32
Verschijningsdatum: 21/03/2022
Uitgeverij: Phoenix Books

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s