Het geheime leven van Albert Entwistle – Matt Cain

Albert is 64 en geniet van zijn job als postbode.  Als hij te horen krijgt dat hij met pensioen met, staat zijn wereld op losse schroeven.  Hij vreest een eenzaam leven en beseft dat het tijd wordt om echt te tonen wij hij is en op zoek te gaan naar zijn enige grote liefde, George, die hij vijftig jaar eerder liet gaan.   In zijn zoektocht krijgt hij hulp uit onverwachte hoek, niet alleen van zijn collega’s, maar ook van de bewoners op zijn postronde!

Matt Cain is schrijver, televisiemaker en komt op voor de rechten van de LGBTQ+ gemeenschap en dat komt ook sterk naar voren in zijn nieuwe boek.  Dit verhaal dat voelt als een warm dekentje, heeft een hoofdpersonage met een hoge aaibaarheidsfactor, die je in een mum van tijd in je hart sluit.  Van bij de eerste pagina’s word je meegezogen in deze fijne roman en wil je het boek niet meer wegleggen.  Dit warme verhaal over vriendschap, liefde en het recht om echt jezelf te zijn, zet het belang van begripvolle collega’s echt wel in de kijker.  Vriendschap komt vaak uit een hoek die je niet verwacht!  Dit is echt feelgood van de bovenste plank en als er een moment is om dit boek te lezen, dan is het seizoen van de boshyacinten er echt wel één van.  Waarom?  Dat laat ik je graag zelf ontdekken!

“Het geheime leven van Albert Entwistle” is warme feelgoodroman van Matt Cain en leert dat het nooit te laat is om echt jezelf te zijn! 

Met dank aan VBK België en Uitgeverij De Fontein voor dit bijzonder warme recensie-exemplaar!

🌕🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789026156618
Verschijningsdatum: 01/03/2022
Aantal bladzijden: 366
Uitgeverij: De Fontein

Een gedachte over “Het geheime leven van Albert Entwistle – Matt Cain

  1. Pingback: De mooiste romans van 2022 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s