Is dit mijn kasteel? – Michiel Van Thillo

Heb je kinderen in huis die dromen van ridders of prinsessen?  Dromen van sprookjeskastelen?  Laat ze dan even in “Is dit mijn kasteel” duiken!  Een prins en een prinses zijn niet meer gelukkig in hun vervallen spookkasteel, daarom gaan ze tijdens een huizenjacht op bezoek in wel 9 andere kastelen.  Ze gaan op zoek naar het kasteel dat het best bij hen past en komen thuis met heel wat ideeën om hun eigen droomkasteel te realiseren.  

Michiel Van Thillo is een illustrator met een passie voor sprookjes en fantasy.  Deze twee thema’s zijn absoluut aanwezig in dit zoekboek waarbij hij ook voor de tekst bij de illustraties zorgde.  Elf grote illustraties van kastelen in alle mogelijke vormen en maten vormen de blikvangers van dit boek.  De kastelen verbergen telkens een breed scala aan details, zodat je met elke zoekprent wel even zoet bent.  In elk kasteel ga je op zoek naar de prins, prinses en schatkist en een specifiek detail dat bij die prent hoort.  Wie goed kijkt zal zeker grappige of ondeugende personages ontdekken.  Elk kasteel nodigt je ook uit om je eigen fantasie de vrije loop te laten en zelf een verhaal te verzinnen.  Een lange autorit vliegt ongetwijfeld in een flits voorbij met dit boek in de hand.

“Is dit mijn kasteel” is een fantastisch zoekboek van Michiel Van Thillo voor iedereen vanaf 5 jaar die in de fantasierijke wereld van prinsen en prinsessen wil duiken!

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor dit originele recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789401476881
Verschijningsdatum: 05/04/2022
Aantal bladzijden: 32
Uitgeverij: Lannoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s