Anna – Mariëtte Middelbeek

1819.  Anna is de jongste in het gezin van graaf en gravin van Thoringen.  Het landgoed Vechtlust is haar thuis en nu ze achttien is, wordt er voor haar op zoek gegaan naar een echtgenoot.  Simon graaf Bentinck werpt zich al snel als gegadigde op, maar dan breekt een brand uit in een vleugel van het landhuis.  Anna doet daarop een ontdekking, die haar leven op zijn kop zet.

Mariëtte Middelbeek is journalist en auteur en staat regelmatig in de bestseller 60, bovendien is ze met haar vrouwenthrillers ook bekend onder het pseudoniem Linda van Rijn.  “Anna” is het eerste deel in de serie Vrouwen van Vechtlust.  Het hoofdpersonage is een meisje dat zich niet zomaar neerlegt bij de maatschappelijke verwachtingen van die tijd en haar eigen dromen probeert na te jagen.  Deze historische roman leest erg vlot zoals we van de auteur gewoon zijn.  Hoewel het plot geen echt grote verrassingen bevat en het einde wat voorspelbaar is, deert dit niet en is dit gewoon een fijne, ontspannende roman.  Ideale lectuur voor op vakantie of om eens ongedwongen van een boek te genieten.

“Anna” is een fijn, historische roman van Mariëtte Middelbeek en het eerste deel in de Vrouwen van Vechtlust-reeks.

Met dank aan Elkedag boeken en Uitgeverij Marmer voor dit ontspannende recensie-exemplaar.
⭐⭐⭐
ISBN:  9789460684753
Verschijningsdatum: 08/12/2021
Aantal bladzijden: 416
Uitgeverij: Marmer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s