Gestrand – Sarah Goodwin

Na het overlijden van haar ouders, besluit Maddy deel te nemen aan een realityprogramma op een onbewoond Schots eiland.   Een groep van acht mensen moet er proberen te overleven gedurende een jaar.  De sfeer op het eiland wordt gedurende dat jaar erg gespannen en Maddy wordt zelfs uit de groep verbannen.  Als op ze op het einde van dat jaar niet door een boot opgepikt worden, wordt de sfeer steeds grimmiger en belandt Maddy in een nachtmerrie.

Sarah Goodwin heeft een master in creatief schrijven en heeft haar eigen podcast.  Met “Gestrand” schreef ze een ijzingwekkende thriller die zich op een ruig, onbewoond eiland voor de Schotse kust afspeelt.  Ze weet de spanning pagina na pagina verder op te bouwen.  De acht personages gaan elk op hun manier om met hun drang om te overleven met bijzonder weinig middelen.  Dit verhaal toont hoe snel menselijkheid op de helling wordt gezet en waartoe mensen in staat zijn, als ze zich tot het uiterste gedreven voelen.  Deze knappe thriller is een pageturner van formaat.  Het perfecte boek om tijdens je vakantie helemaal in op te gaan.  Actie, spanning en psychologie in één.

“Gestrand” is een ijzingwekkende thriller van Sarah Goodwin die toont hoe ver mensen kunnen gaan als ze alles op alles moeten zetten om te overleven.

Met dank aan VBK België en AmboAnthos voor dit duistere recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789026358807
Verschijningsdatum: 25/03/2022
Aantal bladzijden: 336
Uitgeverij: AmboAnthos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s