Kleine bij is goed genoeg – Gabriella Hoop & Matia Heesakkers

Kleine bij is steeds op zoek naar meer, mooier en beter.  Hij zit niet stil en wil een perfecte bij zijn.  Die zoektocht naar perfectie maakt hem echter verdrietig en ontevreden. Kleine bij vindt het moeilijk om gelukkig te zijn.  Gelukkig heeft hij een Mama Bij die hem toont hoe uniek en bijzonder hij is en dat hij goed genoeg is! Nu kan Kleine Bij wel genieten van al het moois rondom hem.

Gabriella Hoop, oprichter van La Vie Jolie, maakte tijdens de lockdown haar droom waar en startte met het schrijven van een kinderboek.  Daarvoor werkte ze samen met Matia Heesakkers van Matia Studio.  Samen maakten ze een heel fijn prentenboek dat focust op vier waardevolle boodschappen die bijdragen aan een positieve mindset.  Het verhaal op rijm zorgt voor een fijn ritme tijdens het voorlezen van het verhaal.  Kleurrijke illustraties geven het verhaal extra kracht en versterken de fijne, positieve boodschap die het verhaal brengt.  Een fijn prentenboek dat kinderen ertoe wil brengen te focussen op de positieve dingen en hen op weg wil zetten naar zelfacceptatie.  Dit bijzondere boek zal zowel thuis als in de klas bijdragen aan het positief zelfbeeld van kinderen.

“Kleine bij is goed genoeg”, een prentenboek van Gabriella Hoop en Maria Heesakkers, wil kinderen een positieve mindset bijbrengen aan de hand van een fijn verhaal op rijm.

Met dank aan La Vie Jolie voor dit positieve prentenboek!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789083226996
Het boek bestellen kan via https://www.lavie-jolie.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s