Aroma – Ann Galland

Alba is een jong weesmeisje en werkt in een koffiebar in Venetië.  Ze wordt er gedomineerd door haar baas Roberto Raffa.  Ondertussen valt ze voor de charmes van de jonge Giorgio, die haar zwanger achterlaat en uit haar leven verdwijnt.  Als haar baas Raffa onverwacht sterft, laat hij haar zijn fortuin na en verbindt daar een belangrijke voorwaarde aan.  Alba komt voor een groot dilemma te staan, maar blijft trouw aan zichzelf en weigert de erfenis.  In het verhaal dat volgt, zal deze keuze allesbepalend zijn voor haar verdere leven.

Ann Galland is ondernemer en business strateeg.  Ze heeft echter ook een grote liefde voor Italië en droomde ervan een roman te schrijven.  Haar debuutroman speelt zich dan ook af in Italië en brengt je onmiddellijk in een zomerse mood.  Van bij de eerste pagina’s weet Ann je te verrassen met haar fijne schrijfstijl en subtiele woordspelingen die een glimlach op je gezicht toveren.  Voeg daar een ingenieus en verrassend plot aan toe en je krijgt een roman om van te smullen en uren van te genieten.  Met veel warmte zet ze haar goed uitgewerkte personages neer en pagina na pagina vallen de puzzelstukjes steeds meer in elkaar.  Deze zalige roman heeft alles om heel wat harten te veroveren: sterke personages, een vleugje liefde, een sprookjesachtige setting, een fijn plot en een verhaal dat boeit van de eerste tot de laatste pagina.   Dit smaakt naar meer, veel meer…

“Aroma” is de debuutroman van Ann Galland, een zomerse, maar bijzonder sterke roman met intrigerende personages die bijblijven. Een aanrader van formaat!

Met dank aan Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts voor dit fantastische recensie-exemplaar!

🌕🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789463938204
Verschijningsdatum: 13/06/2022
Aantal bladzijden: 405
Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts

Een gedachte over “Aroma – Ann Galland

  1. Pingback: De mooiste romans van 2022 – Het Boekenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s