Sterre Partygirl! – Jette Schröder

Sterre en Yfke zitten in het feestcomité van hun school en mogen het jaarlijkse schoolbal organiseren.  Ze gooien zich helemaal op de voorbereiding en willen er een feest om nooit meer te vergeten van maken.  Als headliner plannen ze een surprise act van Joey, de winnaar van Teen Idol.  Sterre is ook al jaren bevriend met Thijs, maar hun vriendschap lijkt hoe langer hoe meer onder druk te staan, als het feest nadert.

Jette Schröder is haar leven lang al geboeid door schrijven.  Ze schrijft zowel voor kinderen als feelgood voor volwassenen.  In dit tweede deel in haar BFF-reeks speelt Sterre de hoofdrol.  Haar personage lijkt uit het leven gegrepen en zal voor tieners van nu heel herkenbaar zijn.  Deze feelgoodroman voor jonge tieners leest erg vlot en biedt enkele fijne uurtjes ongedwongen leesplezier met aandacht voor actuele thema’s.  Een fijn boek over de zin en onzin van social media, eerste liefdes en het leven zoals het is in de eerste jaren op de middelbare school.  Leesplezier gegarandeerd!

“Sterre party” van Jette Schröder is een fijne jeugdroman voor jonge tieners en het tweede deel in de BFF-reeks.

Met dank aan HarperCollins Vlaanderen en Nederland voor dit fijne exemplaar.

⭐⭐⭐
ISBN: 9789402710762
Verschijningsdatum: 13/06/2022
Aantal bladzijden: 288
Uitgeverij: HarperCollins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s