Een panda voor mijn verjaardag – Sarah Horne

Puck, de panda is zowat het populairste dier in de dierentuin. Stiekem droomt ze er echter van om deel uit te maken van een familie zoals Mary Poppins.  Als ze te horen krijgt, dat ze moet verhuizen, probeert ze haar droom werkelijkheid te laten worden.
Cas, heeft een rotdag.  Het is zijn verjaardag, maar zijn beste vriend is verhuisd, zijn ouders hebben ruzie en iedereen lijkt zijn verjaardag vergeten.  Hij krijgt alleen een adopteer-een-panda-bon cadeau.  Ten einde raad stuurt hij Puck, de panda een berichtje.  Dat zet zijn leven op stelten en hij belandt in een wervelend avontuur.

Sarah Horne is illustrator in hart en nieren en is sinds 2010 ook auteur. “Een panda voor mijn verjaardag” is een grappig, fantasierijk boek dat ook aandacht heeft voor de moeilijkheden waar heel wat kinderen mee te maken krijgen. Het verhaal heeft een vrolijke ondertoon en geeft problemen een positieve twist.   De fijne zwart-wit illustraties vormen een mooie aanvulling op het verhaal.  Het geheel is een erg aantrekkelijk boek dat een breed publiek kinderen vanaf 8 à 9 jaar zal aanspreken en tot lezen zal verleiden.  Humor, een beetje actie en spanning, fantasie en herkenbare situaties zijn de elementen die ervoor zorgen dat dit boek een echte aanrader is!

“Een panda voor mijn verjaardag” van Sarah Horne is een bijzonder fijn kinderboek over een panda die bij een gezin gaat wonen.  Actie en humor gegarandeerd!

Met dank aan Standaard Uitgeverij en Uitgeverij Condor voor dit leuke recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789493189799
Verschijningsdatum: 04/05/2022
Aantal bladzijden: 189
Uitgeverij: Condor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s