Magdalena’s droom – Paula Stern

Heden.  Corinne is ondertussen gelukkig getrouwd met Noah en mama van een dochtertje Mia.  Alles lijkt haar voor de wind te gaan tot ze een levering binnen krijgt die vernietigd moet worden wegens kwaliteitsproblemen.  Als ook haar lieve vriendin Sarah komt te overlijden, is dat het begin van nog meer problemen.

1948. Eberhard bouwt verder aan zijn koffiebedrijf, maar het blijft erg uitdagend om er zijn familie van te onderhouden.  Hij staat voor grote keuzes en ondertussen droomt zijn vrouw Magdalena er vooral van om moeder te worden.

Paula Stern is zakenvrouw en auteur met een passie voor historische gebeurtenissen.  Deze drie vaardigheden probeert ze in haar koffietrilogie een plaatsje te geven.  In dit derde deel komt er een kleine tijdsprong in zowel het heden als het verleden.  Zowel Corinne als Eberhard hebben verder gebouwd aan hun leven en hun bedrijf.   In een vlotte schrijfstijl lezen we verder over de moeilijkheden die ze beiden ondervinden om hun leven helemaal te leiden zoals ze dat willen.  Deze trilogie is best fijn om te lezen, maar verwacht geen grote plotwendingen of verrassingen.  De personages blijven wat vlak en maken van deze trilogie eerder een serie voor wie op zoek is naar ontspannende lectuur.

In “Magdalena’s droom”, het laatste deel in de koffietrilogie van Paula Stern, moeten Corinne en Eberhard blijven vechten voor de bedrijven die ze opgestart hebben.

Met dank aan HarperCollins Vlaanderen en Holland voor dit afsluitende recensie-exemplaar.

🌕🌕🌗
ISBN:  9789402709469
Verschijningsdatum: 05/04/2022
Aantal bladzijden: 304
Uitgeverij: HarperCollins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s