Project Barnabus – The Fan Brothers

Barnabus woont in een verborgen lab en is half muis en half olifant.  Hij belandt bij de mislukte projecten, want is niet perfect genoeg. Een kakkerlak vertelt Barnabus en de andere mislukte projecten over de wereld buiten het lab. Als Barnabus te weten komt dat hij gerecycled zal worden, is hij vastbesloten om te ontsnappen.  Hij begint aan een gevaarlijk avontuur, dat alleen maar kan slagen als hij samenwerkt met zijn vrienden.

The Fan Brothers maken sedert 2016 met succes dromerige prentenboeken waarmee ze de wereld veroveren.  “Project Barnabus” is hun nieuwste pareltje.  Dit dikke prentenboek met paginavullende illustraties is een lust voor het oog.  Kleurrijke illustraties nemen je mee in een wervelend verhaal over anders zijn, je dromen najagen en vriendschap.  Hoewel de hoofdpersonages als mislukte projecten aanzien worden, hebben ze een hoog aaibaarheidsgehalte en zullen ze in een mum van tijd (kinder)harten veroveren. In het fijne verhaal zal eenieder die al eens niet bij de groep hoorde, zich herkennen.  En wat is mooier om net dan je mooiste dromen na te jagen? Dit prachtige boek staat garant voor vele avonden voorleesplezier, want dit is een boek waar kinderen dol op zullen zijn en dat je keer op keer opnieuw zal moeten voorlezen. 

“Project Barnabus” is de nieuwste creatie van The Fan Brothers en vertelt een avontuurlijk verhaal over anders zijn en toch je dromen najagen.

Met dank aan Uitgeverij Pelckmans voor dit magische recensie-exemplaar!
⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789464291582
Verschijningsdatum: 17/05/2022
Aantal bladzijden: 76
Uitgeverij: Pelckmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s