Hoog in de boom begint de zomer – Wouter Klootwijk

Jet woont in een dorp waar iedereen elkaar kent.  Lo komt op vakantie in datzelfde dorp.  Ze worden vrienden en beleven samen heel wat kleine avonturen.  Ze redden een schaap, klimmen in bomen en worden eigenaar van een afgedankte graafmachine.  Op één van hun avonturen ontmoeten ze Fien, een meisje dat in een wagentje zit.  Als het wagentje opeens stuk gaat, zorgen ze samen voor oplossing.

Wouter Klootwijk is journalist en gevierd kinderboekenauteur.  Hij schrijft kinderboeken over het dagelijkse leven, met net dat ietsje meer.  In zijn nieuwe boek neemt hij je mee naar een klein dorpje waar iedereen elkaar kent en waar het leven rustig voortkabbelt.  Tijdens hun vakantie beleven Jet en Lo er kleine avonturen, gewoon met wat er voorhanden is.  Dit boek voor lezers vanaf een jaar of 7 nodigt uit om in alle eenvoud vakantie te vieren en toont dat er niet veel nodig is om plezier te maken.  Op poëtische wijze, in eenvoudige taal en met ruimte voor humor laat hij kinderen zien dat vriendschap en creativiteit de basis zijn voor een zomer om nooit meer te vergeten.  Een echte aanrader om tijdens de vakantie (en lang daarna) van te genieten.

“Hoog in de boom begint de zomer” van Wouter Klootwijk, is een kinderboek dat uitnodigt om in alle eenvoud en vol vriendschap, vakantie te vieren.

Met dank aan Standaard Uitgeverij en Uitgeverij Leopold voor dit zonnige recensie-exemplaar!

⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789025883096
Verschijningsdatum: 11/05/2022
Aantal bladzijden: 68
Uitgeverij: Leopold

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s