Miljonairtje – Erik van Os & Elle van Lieshout, Laury Tinnemans & Job van Gelder

Miljonairtje heeft alles wat haar hart verlangt en gaat op pad.  Overal wordt ze aangeklampt en proberen de lokale handelaars haar nog wat te verkopen.  Ze gaat overstag en loopt als snel gebukt onder een loodzware last.   Miljonairtje beseft al snel dat ze van al die nieuwe spullen niet gelukkiger wordt, besluit ze weg te geven en tevreden te zijn met al het moois dat ze al had.

Erik van Os & Elle van Lieshout schrijven samen kinderboeken sedert 1990.  Voor dit nieuwe prentenboek werkten ze samen met Laury Tinnemans en Job van Gelder van Studio Monnikenwerk die eerder de boekjes van Muk illustreerden.  Samen maakten ze een fijn prentenboek in zachte kleuren over rijk zijn en wat mensen echt gelukkig maakt.  De zachte paginavullende illustraties creëren een lieve, rustige sfeer.  Samen met de doordachte tekst maken ze een boek dat aanzet tot gesprek over vriendschap en rijkdom.  Een fijn boek om gezellig samen van te genieten dat uitermate geschikt is als verhaaltje voor het slapengaan.

“Miljonairtje” van Ed van Os en Elle van Lieshout is een zacht prentenboek over echte rijkdom en vriendschap.  

Met dank aan De Boekenboom voor dit lieve recensie-exemplaar!

🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789047629412
Verschijningsdatum: 18/03/2022
Aantal bladzijden: 28
Uitgeverij: Rubinstein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s