Het geheim van Gent – Steve Berry

Nick Lee reist naar Gent om er zijn oude geliefde, Kelsey, die intussen in het klooster intrad, te ontmoeten.  Hun gedeelde passie voor kunst verbond hen ooit.  Als er een brand blijkt te woeden in het atelier van Kelsey, belandt Nick Lee ogenblikkelijk in een wervelende race tegen de tijd om het geheim achter het gestolen paneel van de Rechtvaardige Rechters te ontrafelen.   Met gevaar voor eigen leven zet hij alles op alles.

Steve Berry verovert de wereld met zijn boeiende thrillers, die hij baseert op goed gedocumenteerde historische feiten.  In een boeiende, filmische stijl neemt hij zijn lezers deze keer mee naar een stad dichtbij huis.  Het verhaal speelt zich deels af in de Gentse binnenstad, heel wat locaties zijn velen dus niet onbekend en ook de Gentse Feesten ontbreken niet in zijn verhaal.  In een tocht die hem door België en Frankrijk leidt, volgen de spannende gebeurtenissen elkaar razendsnel op.  Korte hoofdstukken zorgen ervoor dat je telkens toch nog een hoofdstukje extra leest en het boek op die manier in een mum van tijd uit hebt.  Een pageturner van formaat, die alle eindjes netjes aan elkaar knoopt en je tot de laatste pagina in spanning houdt.  Fijn is dat op het einde feiten en fictie netjes naast elkaar worden geplaatst, en je zo als lezer weet waar je aan toe bent.  Een perfect vakantieboek om de wereld om je heen helemaal te vergeten voor lezers van Dan Brown.

“Het geheim van Gent”, de boeiende, historische thriller van Steve Berry is een pageturner van formaat die het geheim achter het paneel van de Rechtvaardige Rechters probeert te ontrafelen.

🙏 Uitgeverij De Fontein en VBK België voor dit boeiende exemplaar.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 

ISBN: 978026161964

Verschijningsdatum: 24/06/2022

Aantal bladzijden: 400

Uitgeverij: De Fontein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s