Hebben en zijn – Dimitri Verhulst

Als Malodot overlijdt in een auto-ongeluk, belandt hij in een kliniek waar hij moet afkicken van het leven alvorens hij kan toegelaten worden tot de dood.  Samen met heel wat gelijkgezinden van divers pluimage ondergaat hij groepstherapieën en individuele gesprekken met een counselor.  Zijn leven achtervolgt hem en het is voor hem niet makkelijk om er afscheid van te nemen.  Uiteindelijk moet hij ook een belangrijke keuze maken…

Dimitri Verhulst staat bekend om zijn romans waarin hij mensen centraal zet in al hun onvolmaaktheden.  Het nieuwe “Hebben en zijn” zet onze verslaving met het leven in de kijker.  Met scherpe pen probeert hij zijn lezers de ogen te openen over hoe we vandaag in het leven staan en hoe we de dood in een vergeten hoekje proberen te verbergen.  Op een ogenschijnlijk luchtige manier, doorspekt met hier en daar wat cynisme en een stevige dosis humor, neemt hij zijn lezers mee in een vreemde wereld tussen droom en werkelijkheid.  Mooie taal en korte zinnen zorgen voor een vlotte leeservaring die je laat mijmeren over het leven en de dood. 

“Hebben en zijn”, de nieuwe roman van Dimitri Verhulst, neemt je mee naar een plaats tussen leven en dood, waar pas gestorvenen afscheid leren nemen van het leven.

Dankjewel VBK België en Uitgeverij AtlasContact voor dit bijzondere boek.

🌕🌕🌕🌗
ISBN: 9789025473143
Verschijningsdatum: 17/05/2022
Aantal bladzijden: 172
Uitgeverij: Atlas Contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s