Een paard met een strik om – Stefan Boonen & Julie Vangeel

Het begint met Vik, een jongen op een muur. Van Amed, de postbode krijgt hij een groot pak met een wolf in.  Maar wat moet Vik met een wolf?  Een agent wil de wolf wel ruilen voor een meisje.  Zo gaat Vik op stap en ruilt hij wat hij heeft steeds weer om.  Kan jij raden waarmee Vik ‘s avonds thuiskomt?

Stefan Boonen schrijft boeken in alle maten voor kinderen van alle leeftijden.  Julie Vangeel maakt kleurrijke surrealistische illustraties.  Samen maakten ze een boek waar de ene gebeurtenis nog gekker dan de andere lijkt en waar om elke hoek een nieuwe verrassing schuilt.  Jonge lezers vanaf een jaar of zeven zullen smullen van dit boek.  Korte woorden, illustraties in de kleuren groen, oranje en zwart en een spel tussen lettertypes en groottes, zorgen voor een boek dat barst van de energie en een ware lust voor het oog is.  Leesplezier en humor gaan hier hand in hand met technisch en begrijpend leren lezen.  Dit boek barst van de originaliteit en je wordt als vanzelf tot de kleurrijke pagina’s aangetrokken.  Wedden dat je hiermee zowat elk kind over de streep kunt trekken om toch een boek te lezen?  Een musthave voor in de klas of voor in de boekenkast van je beginnende lezer.

“Een paard met een strik om” van Stefan Boonen en Julie Vangeel is een fantastisch boek voor beginnende lezers dat originaliteit, humor en leesplezier samenbrengt tot een boek om van te smullen.

Bedankt Uitgeverij Pelckmans voor dit boek met een strik om!
⭐⭐⭐⭐⭐
ISBN: 9789464018165
Verschijningsdatum: 22/06/2022
Aantal bladzijden: 56
Uitgeverij: Pelckmans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s